Alienware Area-51m-Φορητοί Υπολογιστές-ONES

Gaming Notebook Alienware Area-51m 17.3" FHD-i7-9700K-16GB-512GB SSD-1TB SSHD-GeForce RTX 2070-8GB-W10-2Y

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Alienware
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-NOTALA51-M9716JD
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 3,669.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,958.87€ALIENWARE AREA-51 M GAMING LAPTOP


ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ
ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ
ΕΠΟΧΗ.Πρωτοποριακός φορητός υπολογιστής 17 ιντσών για παιχνίδια με αναβαθμίσιμους και υπερχρονίσιμους επεξεργαστές 9ης γενιάς Intel® Core™ κατηγορίας επιτραπέζιου υπολογιστή, κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ και περίβλημα από κράμα μαγνησίου.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ


Ο Alienware Area - 51m είναι εντελώς διαφορετικός με οποιοδήποτε άλλο φορητό υπολογιστή για παιχνίδια που δημιουργήθηκε ποτέ. Με ασύγκριτο επίπεδο επεξεργαστικής ισχύος επιτραπέζιου υπολογιστή, CPU και GPU με δυνατότητα αναβάθμισης, προηγμένη τεχνολογία ψύξης και μια κορυφαία, επαναστατική σχεδίαση, μια ξεχωριστή εμπειρία παιχνιδιού σε επιτραπέζιο υπολογιστή είναι τώρα διαθέσιμη με τη μορφή ενός φορητού υπολογιστή.
ΙΣΧΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΕ ΦΟΡΗΤΟ


Ο Area-51m διαθέτει πολλές πρωτιές ως προς την κορυφαία απόδοση και ισχύ. Είναι ο πρώτος μας φορητός υπολογιστής Alienware με επεξεργαστές οκταπλού πυρήνα, 16 νημάτων Intel®, προσφέροντας ένα εντελώς νέο επίπεδο επεξεργασίας ισχύος σε σχέση με άλλους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών. Σχεδιασμένη με επεξεργαστές επιτραπέζιων υπολογιστών, η CPU υποστηρίζει ονομαστική ισχύ 125%, επιτρέποντας υπερχρονισμό υψηλών απαιτήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερη απόδοση για εκτέλεση εξαιρετικά απαιτητικών εργασιών, παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις επεξεργαστή, καθώς και καθημερινές εφαρμογές. Βυθιστείτε σε παιχνίδια με ζωντανά χρώματα και αδιάλειπτη λειτουργία χάρη στην κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα και ελεύθερο χώρο υπερχρονισμού έως 30 Watt – και όλα αυτά σε μια εντυπωσιακή οθόνη 17" Full HD G-SYNC 144 Hz. Οι χρήστες μπορούν να υπερχρονίσουν τις ρυθμίσεις τους με το νέο Κέντρο εντολών Alienware. Ο Area-51m είναι επίσης ο πρώτος μας Alienware που υποστηρίζει έως 64 GB μνήμη DDR4, διασφαλίζοντας έτσι ότι θα έχετε αρκετή RAM για εργασίες με τις πιο υψηλές απαιτήσεις.


ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ


Οι λάτρεις των παιχνιδιών έχουν παρατηρήσει την έλλειψη δυνατότητας αναβάθμισης των CPU και GPU σε φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών.
Ο Area-51m σχεδιάστηκε με γνώμονα ακριβώς αυτό, επιτρέποντας επιτέλους στους λάτρεις των παιχνιδιών να αξιοποιούν περισσότερη ισχύ σε σχέση ακόμα και με τους κορυφαίας απόδοσης επιτραπέζιους υπολογιστές, αξιοποιώντας τις νεότερες τεχνολογίες από την NVIDIA®, όπως ray tracing, DLSS και βελτιωμένη απόδοση γραφικών AI.
Οι αναβαθμίσεις της CPU είναι δυνατές μέσω βασικών επεξεργαστών κατηγορίας επιτραπέζιων υπολογιστών, ενώ οι αναβαθμίσεις της GPU γίνονται μέσω αντικατάστασης της ενσωματωμένης λειτουργικής μονάδας ή με τον Ενισχυτή γραφικών Alienware.

ADVANCED ALIENWARE CRYO-TECH COOLING


Η θερμική τεχνολογία μας, Advanced Alienware Cryo-Tech v2.0, βελτιστοποιεί την ψύξη των εξαρτημάτων, γεγονός που μεγιστοποιεί τη συνολική απόδοση και διατηρεί τον φορητό υπολογιστή σας δροσερό. Ακολουθούν μερικές λεπτομέρειες με την πρωτοποριακή λύση ψύξης μας.
Σχεδίαση ροής αέρα διπλής πρόσληψης, διπλής εξαγωγής: Το περίβλημα του Area-51m δίνει προτεραιότητα στην υψηλή απόδοση με τη σχεδίαση διπλού ανεμιστήρα, ο οποίος φέρνει στο εσωτερικό ψυχρό αέρα από τους κάτω και επάνω αεραγωγούς και εξάγει τον αέρα από τους πίσω και πλαϊνούς αεραγωγούς για βέλτιστη ψύξη των βασικών εξαρτημάτων. (Η διαμόρφωση με επεξεργαστή Intel® Core™ i7-8700 και κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 δεν διαθέτει πλαϊνούς αεραγωγούς.)
Υψηλής τάσης ενεργός ανεμιστήρας: Ο ανθεκτικός στη φωτιά ανεμιστήρας από πολυμερές υλικό υγρών κρυστάλλων διαθέτει λεπίδες 0,2 mm, ρουλεμάν στις θήκες και έλεγχο ανεμιστήρα 3 φάσεων για τη μείωση της τριβής και την κυκλοφορία του αέρα με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Οι ανεμιστήρες του Area-51m καταλαμβάνουν μια περιοχή 95x105 mm με πάχος που κυμαίνεται από 19 mm έως 21,5 mm και προωθούν πάνω από 25 CFM σε ανοικτές συνθήκες, κάτι συνήθως συναντάται μόνο στους επιτραπέζιους υπολογιστές.
Αγωγοί θερμότητας εξισορρόπησης φόρτου: Η δυναμική της θερμικής δραστηριότητας σε όλα τα κρίσιμα εξαρτήματα, όπως την GPU και την CPU, εκτονώνεται με έξυπνο τρόπο μέσα από πολλούς ειδικούς και κοινόχρηστους αγωγούς θερμότητας 8mm και 6 mm από συνθετικό χαλκό. Οι πιο κορυφαίες διαμορφώσεις διαθέτουν 8 αγωγούς θερμότητας συνολικά.
Στοίβες πτερυγίων από χαλκό: Ο Area-51m υποστηρίζει κορυφαίες στην κατηγορία του θερμοκρασίες, κυρίως χάρη στη σχεδίαση της θερμικής μονάδας με στοίβες πτερυγίων, συμπεριλαμβανομένων των πτερυγίων χαλκού 0,15 mm. Η θερμότητα απομακρύνεται από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα, δίνοντας προτεραιότητα στην απόδοση του συστήματος και την αντοχή του.
Θερμικός έλεγχος: Η τεχνολογία Cryo-Tech v2.0 διασφαλίζει ότι αξιοποιείται το 100% της θερμικής σχεδίασης της μονάδας GPU του συστήματος, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις CPU θα επωφελούνται από την υψηλή απόδοση.
Αθόρυβος: Το σύστημα ψύξης του Area-51m είναι τόσο ισχυρό που δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου θόρυβος όταν πραγματοποιείτε καθημερινές εργασίες.

ΘΡΥΛΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ


Ο Alienware Area-51m ανεβάζει τον πήχη στην πρωτοποριακή μηχανική, χάρη στην επαναστατική του σχεδίαση. Η νέα οπτική ταυτότητα εμπνεύστηκε από τα πρώτα μας βιομηχανικά σχέδια, κάνοντας στροφή προς τη μορφή αξιοποιώντας στοιχεία από τις ρίζες μας.
Η νέα φουτουριστική σχεδίαση του Area-51m αποτυπώνει τη σύνθετη και μεταβαλλόμενη φύση των gamer ανά τον κόσμο, ενσωματώνοντας υψηλή αντίθεση, σχεδίαση που εστιάζει στη μηχανική κατασκευή και ταιριαστές βασικές γραμμές, γωνιώδεις πλευρές, τολμηρό φωτισμό και εξαιρετική θερμική τεχνολογία.
Τολμηρός φωτισμός: Η τελευταία εξέλιξη του φωτισμού AlienFX είναι ένας φωτεινός δακτύλιος στο πίσω μέρος του συστήματος, τονίζοντας την απόδοση του συστήματος, ενώ παράλληλα διατηρεί την απόλυτη δυνατότητα προσαρμογής στα ύψη.
Λεπτή πρόσοψη: Ο Area-51m είναι πολύ μινιμαλιστικός ως προς τα πλαίσια της οθόνης, χάρη στη λεπτή πρόσοψη με άρθρωση τριών θέσεων. Έτσι μειώνεται ο όγκος και διατηρεί μια σταθερή σύνδεση στη βάση.
Κυψελωτή σχεδίαση: Το νέο θερμικό μοτίβο διαθέτει εξαγωνικούς αεραγωγούς προσφέροντας βελτιωμένη ροή αέρα με ρυθμό βελτίωσης 47% σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα, επιτρέποντας την υψηλότερη απόδοση και διατηρώντας παράλληλα χαμηλά τη θερμοκρασία του συστήματός σας.
Κορυφαίο περίβλημα: Ο μοναδικός εξωτερικός σκελετός από κράμα μαγνησίου επιτρέπει ενισχυμένη αντοχή, μειώνοντας το συνολικό βάρος του περιβλήματος. Έτσι, διατίθεται περισσότερος χώρος για τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης στο εσωτερικό του υπολογιστή.
Δύο χρωματικές επιλογές: Οι λάτρεις των παιχνιδιών μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο νέο φουτουριστικό στιλ σε χρώμα Lunar Light ή σε χρώμα Dark Side of the Moon, ένα πιο σκούρο και παραδοσιακό στιλ.ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ALIENWARE


Έχουμε αναπτύξει ένα καινοτόμο λογισμικό, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να βελτιώνει την εμπειρία του παιχνιδιού σας, να ρυθμίζει με ακρίβεια όλες τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών και των συστημάτων, να επιλύει προβλήματα και να συμβάλλει στη διαχείριση του χρόνου.

Ρυθμίστε με ακρίβεια τα στοιχεία ελέγχου


Τώρα μπορείτε να ελέγχετε τα περιβάλλοντα του υλικού και του λογισμικού σας. Όχι μόνο μπορείτε να προσαρμόσετε το υλικό για κάθε παιχνίδι που παίζετε, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο και την εγκατάσταση, για να κάνετε το λογισμικό σας να έχει ακριβώς την όψη και την αίσθηση που θέλετε, χωρίς να παρεμβαίνει στα παιχνίδια σας ή σε άλλες δραστηριότητες.

Κορυφαία επιστήμη βιβλιοθήκης


Το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη συνδέει όλες τις διαφορετικές ρυθμίσεις του συστήματος με μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών, καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στις πληροφορίες των παιχνιδιών. Ανεξάρτητα από την πηγή, το κέντρο εντολών σάς προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα παιχνίδια σας και τη δυνατότητα να ρυθμίσετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις για καθένα από αυτά. Δημιουργήστε ένα μοναδικό προφίλ παιχνιδιών και αυτό θα παραμείνει ακριβώς όπως θέλετε, ανεξάρτητα από το πού ξεκινάτε.

Φωτισμός AlienFX Το παιχνίδι αλλάζει με φωτισμό FX.


Μπορείτε να εξατομικεύσετε το μηχάνημά σας επιλέγοντας μέσα από μια σειρά χρωματικών συνδυασμών και εφέ που αντιστοιχούν σε διαφορετικές ζώνες για όλο το σύστημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργείτε προσαρμοσμένα θέματα, να τα αποθηκεύετε για αργότερα και να τα εναλλάσσετε για πιο γρήγορη επεξεργασία.
ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΛΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ


Ο ενισχυτής γραφικών Alienware υποστηρίζει επόμενης γενιάς κάρτες γραφικών NVIDIA® και AMD και περιλαμβάνει επιπλέον διανομέα USB 3.0 4 θυρών για περισσότερα περιφερειακά. Με μια αποκλειστική υποδοχή PCI-Express X4 3ης γενιάς με έως και 40 Gbps σε όλη την έκταση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα μειονεκτήματα της κοινόχρηστης σύνδεσης.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ


Ασύγκριτο πληκτρολόγιο: Χάρη στο αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο Alienware TactX, υποστηρίζεται πλέον η τεχνολογία N-Key Rollover (ανεξάρτητη ανίχνευση κάθε πλήκτρου ξεχωριστά), δίνοντας τη δυνατότητα για εκτέλεση εντολών πάνω από 108 πλήκτρων για μέγιστο αριθμό ενεργειών ανά λεπτό, με διαδρομή πλήκτρων 2,2 mm, επιτρέποντας τη γρήγορη απόκριση πατήματος οποιουδήποτε πλήκτρου. Ο φωτισμός AlienFX ανά πλήκτρο προσφέρει προφίλ φωτισμού με δυνατότητα προσαρμογής, ενώ τα πλήκτρα μακροεντολών με δυνατότητα προγραμματισμού σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε συντομεύσεις παιχνιδιών και εκτός παιχνιδιού για πάνω από 150 τίτλους παιχνιδιών. Το πληκτρολόγιο TactX διαθέτει, επίσης, ατσάλινη πλάκα στο πίσω μέρος που προσφέρει βελτιωμένη ακαμψία και ομοιόμορφη αντίδραση κατά την πληκτρολόγηση σε όλα τα πλήκτρα για μια βελτιωμένη εμπειρία που εγγυάται έως 10 εκατομμύρια πατήματα πλήκτρων.
Ethernet 2,5 Gbps: Ο Area-51m είναι το πρώτο μας σύστημα που προσφέρει σύνδεση Ethernet με εύρος ζώνης 2,5 Gbps, δίνοντας στους gamer 2,5 φορές περισσότερες κοινές ενσύρματες συνδέσεις Ethernet για εξαιρετικά γρήγορες μεταφορές αρχείων μέσω θύρας Ethernet Killer E3000.
Θύρα Thunderbolt™ τύπου C: Αυτή η θύρα πολλαπλής χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως USB 3.1, προσφέροντας ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων έως 10 Gbps, σύνδεση Thunderbolt™ με δυνατότητα 40 Gbps ή ακόμα και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση πολλών οθονών που υποστηρίζουν το πρωτόκολλο DisplayPort.
Εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας: Η μπαταρία έως 90 Wh παρέχει μεγαλύτερη αδιάλειπτη εμπειρία παιχνιδιού.
Ακούστε μέχρι και τον πιο παραμικρό ήχο της μάχης: Ζήστε την εμπειρία κάθε ήχου με τα καλύτερα στην κατηγορία τους ηχεία για φορητό υπολογιστή. Η υποστήριξη κορυφαίων ακουστικών παρέχει εξαιρετική αξιοπιστία, ενώ ο ήχος Far Field Audio βελτιώνει την απόδοση του μικροφώνου.ALIENWARE MOBILE CONNECT


Το Alienware Mobile Connect δημιουργεί μια προηγμένη, ολοκληρωμένη και ασύρματη ενοποίηση μεταξύ του υπολογιστή και το smartphone iOS ή Android που διαθέτετε. Απολαύστε τις λειτουργίες του smartphone iOS ή Android που διαθέτετε μέσω του υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το ποντίκι, το πληκτρολόγιο και την οθόνη αφής του Alienware. Πραγματοποιήστε ή δεχτείτε κλήσεις, στείλτε και λάβετε μηνύματα κειμένου, δείτε τις εφαρμογές σας, λάβετε ειδοποιήσεις για το κινητό και, σε Android, κάντε αντικατοπτρισμό της οθόνης του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας για διαδραστική χρήση με οποιαδήποτε από τις εφαρμογές του smartphone σας.
Θύρες και υποδοχές


1. 2 θύρες SuperSpeed USB 3.1 τύπου A | 2. Έξοδος 2.0 HDMI με θύρα εξόδου HDCP 2.2 (υποστηρίζει απευθείας μετάδοση κίνησης VR διασυνδέσεων) | 3. Θύρα εξόδου Mini-Display 1.4 (υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC) | 4. (1x) θύρα RJ45 Killer E3000 2,5 Gbps Ethernet, 10/100/1000/2500 Base-T, IPv6 | 5. Θύρα ενισχυτή γραφικών Alienware | 6. Δύο υποδοχές τροφοδοσίας DC | 7. Θύρα Thunderbolt™ 3 (υποστηρίζει USB 3.1 και DisplayPort 1.2) | 8. Θύρα SuperSpeed USB 3.1 τύπου A με τεχνολογία PowerShare | 9. Υποδοχή σετ ακουστικών γενικής χρήσης | 10. Υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου με δυνατότητα αλλαγήςΔιαστάσεις και βάρος


1. Ύψος: Μπροστά 27,65 mm (1,09"), Πίσω 31,2 mm (1,23"), Μέγιστο 42 mm (1,7") | 2. Πλάτος: 402,6mm (15,85") | 3. Μήκος: 319,14 mm (12,565") | Μέγιστο βάρος: 8,54 lbs. (3,87 Kg)ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΒΛΕΜΜΑΤΟΣ


Η παρακολούθηση βλέμματος Tobii επόμενης γενιάς προσθέτει μια εντελώς νέα μορφή απόλαυσης στο παιχνίδι σας. Μικρότεροι αισθητήρες με δυνατότητες ενεργοποίησης επιτρέπουν στα χαρακτηριστικά και την ευαισθησία να παρακολουθεί τη στάση του κεφαλιού, την παρουσία, το σωστά ρυθμισμένο βλέμμα και τη θέση βλέμματος.
Βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις: Τα στοιχεία UI εξασθενούν όταν δεν υπάρχει οπτική επαφή, έτσι ώστε να απολαμβάνετε το παιχνίδι πιο πολύ. Οι χαρακτήρες ξέρουν πότε ακριβώς τους κοιτάτε και ανταποκρίνονται αντίστοιχα.
Νέα εργαλεία παρακολούθησης: Μάθετε, εκπαιδευτείτε και βελτιωθείτε με τα εργαλεία ενεργοποίησης παρακολούθησης βλέμματος που έχουν σχεδιαστεί για τη μέτρηση τoυ mini map awareness σας και σας βοηθά να μάθετε πότε πρέπει να δώσετε προσοχή στο χρόνο.
Υποστήριξη λογισμικού: Δείξτε στους θεατές τι παρακολουθείτε με παράλληλη αναπαραγωγή μέσω ροής του αγαπημένου σας παιχνιδιού. Το λογισμικό Tobii Ghost υποστηρίζει όλες τις σημαντικές πλατφόρμες μετάδοσης συνεχούς ροής και λογισμικό.
Δυνατότητα twitch: Εναλλαγή μεταξύ οπτικοποιήσεων, όπως χάρτες θερμότητας, σκιάσεις και ανάδειξη, χρησιμοποιώντας την επέκτασή μας. Δεν χρειάζεται πλέον να μεταφέρετε το ποντίκι σας για να δείξετε στους θεατές για αυτό το οποίο μιλάτε, ρίξτε απλά μια ματιά.Οθόνη
LED Οθόνη 17,3" FHD (1.920 x 1080) 144 Hz IPS με αντιθαμβωτική λειτουργία και τεχνολογία παρακολούθησης βλέμματος Tobii, 600:1, 300 nits.
Γενικά
Χρώμα Γκρί-Dark Side of the Moon
Ολοκληρωμένο
Intel ® Z390
Επεξεργαστής
Intel ® 9th Generation Intel® Core™ i7-9700K Processor; Processor Base Frequency 3.60 GHz / Max Turbo Frequency 4.90 GHz
Πυρήνες/Νήματα-Cache 8 πυρήνες/8 νήματα-12 MB SmartCache
Μνήμη RAM
16GB 2 x 8GB DDR4 @ 2.400 MHz, Max 64GB-4 slots
Κάμερα
Webcam HD RGB Camera video 1280 x 720 (HD) at 30 fps, image 0.92 megapixel (HD) με διπλή συστοιχία μικροφώνων.
Ήχος
Ελεγκτής Ήχου Realtek® ALC3282-CG
Ηχεία 4 ηχεία με έξοδο 8 W (10W peak).Alienware Sound Center μέσω Κέντρου εντολών Alienware Διαμόρφωση ηχείων 2.0 Ψηφιακή έξοδος ήχου 7.1 μέσω σύνδεσης εξόδου HDMI
Κάρτα Γραφικών
nVidia ® GeForce® RTX 2070 με 8 GB GDDR6
Σκληρός Δίσκος
HDD Yβριδική μονάδα 1 TB (+8 GB SSHD)
SSD PCIe M.2 SSD 512 GB
Ελεγκτής Δικτύου
Ethernet Killer E3000 Ethernet controller 2.5 Gbps
WiFi Killer Wireless 1550 2x2 AC Up to 1.73 Gbps
Bluetooth Bluetooth® 5
Μέγεθος & Βάρος
Βάρος 3.87 κ.
Διαστάσεις Ύψος (πίσω): 31,20 χιλ. (1,09")-Ύψος (μπροστά): 27,65 χιλ. (1,23"). Βάθος: 319,14 χιλ. (12,565").Πλάτος: 402,60 χιλ.(15,85").
Τροφοδοτικό
Εξωτερικό Διπλός προσαρμογέας 180 Watt + 180 Watt input 2.34 A, output 9.23 A - 19.50 VDC
Οπτικό
Χωρίς Υποδοχή Εξωτερικό Οπτικό Πωλείται Ξεχωριστά
Πληκτρολόγιο - Συσκευή Κατάδειξης
Πινάκιο Αφής Με οπισθοφωτισμό AlienFX, Trackpad (APA) με όλα τα σημεία διευθυνσιοδοτήσιμα
Πληκτρολόγιο Πληκτρολόγιο Alienware TactX με φωτισμό RGB LED AlienFX ανά πλήκτρο, N-Key rollover, τεχνολογία κατά των ειδώλων (ghosting) διαδρομής πλήκτρων 2,2 mm και πλήκτρα μακροεντολών με δυνατότητα προγραμματισμού
Μπαταρία
Ιόντων Λιθίου 6 κελιών 90WHr (11.40VDC)
Θύρες Επικοινωνίας
Πίσω 2 υποδοχές τροφοδοσίας/είσοδος DC, 1 έξοδος HDMI 2.0, 1 έξοδος Mini-Display Port 1.4 (με πιστοποίηση),1 θύρα 2,5 Gbps Ethernet RJ-45 Killer Networks e3000, 1 θύρα ενισχυτή γραφικών Alienware.
Πλάι 2 θύρες SuperSpeed USB 3.0 τύπου A 1 θύρα SuperSpeed USB 3.0 τύπου A με τεχνολογία PowerShare, 1 θύρα ακουστικών/μικροφώνου (με δυνατότητα αλλαγής), 1 υποδοχή σετ ακουστικών για γενική χρήση, 1 θύρα Thunderbolt™ 3 (USB Type-C™ με υποστήριξη για SuperSpeed USB 10 Gbps, 40 Gbps Thunderbolt και DisplayPort),1 υποδοχή σφηνοειδούς κλειδαριάς (Noble ,το καλώδιο και η κλειδαριά πωλούνται ξεχωριστά)
Λειτουργικό
Windows 10 Home GR 64-bit
Εγγύηση
2 έτη Premium Support with Onsite Service, DOA 7 ημερών

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Σχετικά Προϊόντα

Τσάντα Laptop Alienware Vindicator 2.0 BackPack up to 17.3''

Ετικέτες: Alienware Area-51m, Gaming, Coffee Lake