Alienware Aurora R11-Υπολογιστές Gaming-ONES

Gaming PC Alienware Aurora R11 i7-10700KF-32GB-1TB SSD-1TB HDD-RTX 3080 Super-10GB-WiFi-Bluetooth-W10-2Y

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Alienware
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-PCAR11-DS711EM
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 3,349.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,700.81€


Επιτραπέζιος υπολογιστής παιχνιδιών Alienware Aurora R11


Απεριόριστα
πλεονεκτήματα


Ο νέος Alienware Aurora
διαθέτει επεξεργαστές Intel®
Core™ 10ης γενιάς,
προαιρετική υδρόψυκτη κάρτα
γραφικών και πολλές επιλογές
αναβάθμισης, ώστε να
επιτυγχάνετε κορυφαία
απόδοση που διαρκεί.

Λειτουργικό σύστημα


Διατίθεται με Windows 10 Pro: Σπάστε τους φραγμούς και βυθιστείτε στο παιχνίδι, με τα πιο ρεαλιστικά γραφικά από ποτέ, χάρη στις δυνατότητες κλιμάκωσης πολλαπλών νημάτων του νέου API DirectX 12.ΝΕΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ


Για πρώτη φορά στην ιστορία των επιτραπέζιων υπολογιστών της Alienware, ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια μια νέα, προαιρετική υδρόψυκτη κάρτα γραφικών που διαθέτει εναλλάκτη θερμότητας στην υποδοχή PCIe, καθώς και έξυπνη σχεδίαση ανεμιστήρα. Έχει σχεδιαστεί ώστε να διατηρείται σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και να παρέχει πιο αξιόπιστο υπερχρονισμό γραφικών, παράγοντας έτσι γραφικά υψηλότερης απόδοσης.ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ


Εγγυημένος υπερχρονισμός: Ο Alienware Aurora σχεδιάστηκε έτσι ώστε να υποστηρίζει πλήρως προσαρμοσμένες αναβαθμίσεις. Τοποθετημένος σε μητρική πλακέτα που χρησιμοποιεί το Chipset Intel Z490, ο επεξεργαστής διαθέτει ταχύτητα διαύλου 8 GT/s, υποστήριξη υπερχρονισμού, καθώς και τις τεχνολογίες Intel® Rapid Storage και Intel® Platform Trust.

Μνήμη υψηλής ταχύτητας: Χάρη στη μεγαλύτερη και ταχύτερη μνήμη, έχετε περισσότερες δυνατότητες εκτέλεσης πολλαπλών εργασιών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το σύστημά σας για την επεξεργασία περιεχομένου παιχνιδιών ή για να μεταδίδετε και να καταγράφετε περιεχόμενο ενώ συνομιλείτε, αναζητάτε οδηγούς και παρακολουθείτε την πρόοδο των αποστολών σας στα παιχνίδια. Χάρη στην τεράστια μνήμη DDR4 HyperX FURY XMP, μπορείτε να εκτελείτε όσες εργασίες θέλετε ταυτόχρονα.

Τροφοδοτικό 1.000 W: Η μεγαλύτερη ισχύς παρέχει περισσότερες δυνατότητες. Χάρη στο εντυπωσιακό τροφοδοτικό 1.000 W, ακόμα ένα χαρακτηριστικό που εμφανίζεται για πρώτη φορά σε υπολογιστή Aurora, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σύστημά σας προσθέτοντας στοιχεία υψηλότερης ισχύος, όπως κάρτες γραφικών υψηλότερης ποιότητας, καθώς και λύσεις καθαρότερης και αποδοτικότερης ενέργειας.ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: NVIDIA GeForce


Ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός: Η ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός αποτελεί το σημαντικότερο στοιχείο στα γραφικά των παιχνιδιών, καθώς προσομοιώνει τη φυσική συμπεριφορά του φωτός, για απόδοση ρεαλιστικής, κινηματογραφικής ποιότητας, ακόμα και στα παιχνίδια με ιδιαίτερα έντονο οπτικό περιεχόμενο. Πραγματοποιήστε αναβάθμιση σε μοντέλα GeForce RTX, για να απολαμβάνετε την ιχνηλάτηση ακτίνας φωτός που προσφέρει η βραβευμένη αρχιτεκτονική NVIDIA Turing.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΡΤΑΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: AMD RADEON™ IMAGE SHARPENING


Λεπτομερή, όμορφα γραφικά χάρη στην τεχνολογία Radeon™ Image Sharpening: Απολαύστε κορυφαία ποιότητα εικόνας, με χαμηλό αντίκτυπο στην απόδοση. Η τεχνολογία AMD Radeon™ Image Sharpening χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο που αυξάνει την ευκρίνεια των εικόνων με βάση την αντίθεση, παράγοντας έτσι γραφικά που χαρακτηρίζονται από υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Η τεχνολογία αύξησης της ευκρίνειας των εικόνων με βάση την αντίθεση, σε συνδυασμό με την προαιρετική δυνατότητα κλιμάκωσης της GPU, προσφέρει λεπτομερή γραφικά στα αγαπημένα σας παιχνίδια.

Αλγόριθμος AMD Radeon™ Image Sharpening: Ο αλγόριθμος AMD Radeon™ Image Sharpening (RIS) είναι ένας αλγόριθμος που αυξάνει την ευκρίνεια των εικόνων με βάση την αντίθεση, ο οποίος σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώνει έξυπνα τις λεπτομέρειες, παρέχοντας έτσι γραφικά υψηλής ποιότητας με ελάχιστο αντίκτυπο στην απόδοση.

Δυνατότητα AMD Radeon™ Anti-Lag: Η νέα δυνατότητα Radeon Anti-Lag στο λογισμικό Radeon σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μειώνει την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων σε περιπτώσεις όπου προκύπτουν περιορισμοί λόγω της GPU. Η δυνατότητα Radeon Anti-Lag ελέγχει τον ρυθμό εκτέλεσης φόρτων εργασίας της CPU, διασφαλίζοντας ότι δεν υπερβαίνει κατά πολύ τον αντίστοιχο ρυθμό της GPU. Έτσι, μειώνει τον φόρτο εργασίας που βρίσκεται σε αναμονή για εκτέλεση από τη CPU. Ως αποτέλεσμα, η δυνατότητα Radeon Anti-Lag περιορίζει την καθυστέρηση εισόδου δεδομένων σχεδόν κατά ένα ολόκληρο καρέ, ώστε να αποκαθίσταται η υψηλή ανταπόκριση στα παιχνίδια σας.

Τεχνολογία AMD Radeon™ FreeSync™: Η τεχνολογία AMD Radeon FreeSync των καρτών γραφικών AMD Radeon™ RX στον Alienware Aurora λύνει τα ζητήματα επικοινωνίας μεταξύ του επεξεργαστή και της οθόνης, καθώς εξαλείφει την αποσπασματική αναπαραγωγή και την αστάθεια των εικόνων, προσφέροντάς σας εύκολα απροβλημάτιστες εμπειρίες παιχνιδιών.


ΝΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ


Η πρώτη επιλογή: Ο Alienware Aurora εξακολουθεί να αποτελεί την επίσημη επιλογή της Team Liquid, ενώ από τον Ιούνιο του 2020 θα χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Alienware που εγκαινιάστηκαν πρόσφατα στην Ευρώπη.

Ζήστε τη δράση: Η Alienware συνεργάζεται με τη RIOT Games, προσφέροντας τον Aurora σε ζωντανές εκδηλώσεις παιχνιδιών ανά τον κόσμο που αξίζουν να μεταδίδονται σε ροή.

Εκπαιδευτείτε: Ο Alienware Aurora θα χρησιμοποιείται πλέον σε αίθουσες διδασκαλίας, χάρη στην πρωτοβουλία eSports for EDU που δίνει τη δυνατότητα σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ να αναπτύσσουν τα δικά τους προγράμματα eSports, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό με προδιαγραφές χωρίς συμβιβασμούς.

Μάθετε από τους επαγγελματίες: Γίνετε μέλος του Alienware Academy στον ιστότοπο της κοινότητας Alienware Arena και παρακολουθήστε εξατομικευμένα μαθήματα βάσει δεδομένων, από τους καλύτερους επαγγελματίες του κόσμου που θα σας βοηθήσουν να γίνετε καλύτεροι σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ


Μια νέα εποχή στον τομέα της μηχανικής: Η ενημερωμένη σχεδίαση chassis που βασίστηκε στη βιομηχανική σχεδίαση Legend διασφαλίζει την πιο απρόσκοπτη και αποτελεσματική ροή του αέρα, ώστε οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στις ψύκτρες του συστήματος ρύθμισης της τάσης να μειώνονται έως και κατά 8% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες και η αποτελεσματικότερη ροή του αέρα αυξάνουν την απόδοση, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη διατήρηση της σταθερότητας ώστε να επιτυγχάνεται υψηλότερος υπερχρονισμός, χάρη στον οποίο προκύπτουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο στα παιχνίδια σας.

Το παιχνίδι έγινε διαχρονικό: Ο νέος Alienware Aurora σχεδιάστηκε ύστερα από προσεκτική μελέτη, περιλαμβάνοντας έναν πρωτοποριακό περιστρεφόμενο βραχίονα του τροφοδοτικού που προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, όπως υποδοχές καρτών γραφικών και επεκτάσεων που δεν απαιτούν εργαλεία, καθώς και μικρό μέγεθος περιβλήματος. Επίσης, επιτρέπει την ιδανική τοποθέτηση των καρτών γραφικών, ώστε να επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ροή του αέρα. Ο περιστρεφόμενος βραχίονας περιλαμβάνει το τροφοδοτικό, επιτρέποντας τη ροή του αέρα μέσω του πλευρικού αεραγωγού, ενώ, όταν το σύστημα μεταφέρεται για να παραδοθεί, συγκρατεί τις κάρτες γραφικών και μειώνει τους κραδασμούς που δέχονται.

Πρόσθετη ασφάλεια: Για εγγυημένη ασφάλεια και για την αποφυγή τυχόν ζημιών ή τραυματισμών, δημιουργήσαμε τη λειτουργία που σταματά τον περιστρεφόμενο βραχίονα του τροφοδοτικού σε οποιοδήποτε σημείο. Έτσι, αποτρέπεται η πτώση ή η περιστροφή του περιστρεφόμενου βραχίονα όταν τον χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, συμπεριλάβαμε έναν μηχανισμό κλειδώματος που ασφαλίζει τον περιστρεφόμενο βραχίονα, όταν τον έχετε ανοίξει και πραγματοποιείτε εργασίες σε αυτόν.

ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ


Εντυπωσιακός φωτισμός: Ο νέος φωτισμός RGB LED AlienFX προσδίδει αμέσως εμβληματική εμφάνιση στον Aurora. Στο μπροστινό μέρος του μοντέλου Lunar Light έχουμε προσθέσει έναν δακτύλιο φωτισμού που αποτελεί αναμφίβολα μοναδικό χαρακτηριστικό της σχεδίασης Alienware.

Το μέλλον της σχεδίασης: Η νέα βιομηχανική σχεδίαση Legend προσδίδει έναν πρωτοποριακό χαρακτήρα στα παραδοσιακά σχεδιαστικά στοιχεία Alienware, προσθέτοντας μια νέα διάσταση στην εμφάνιση του Aurora. Η μοναδική σχεδίαση βοηθά τους φανατικούς gamer να ξεχωρίζουν από το πλήθος, χάρη στον έντονο, συνεχή φωτισμό και το εμβληματικό κεντρικό δακτύλιο του AlienFX που απελευθερώνει μια δυναμική ποικιλία χρωμάτων. Επιπλέον, οι θύρες εισόδου/εξόδου που τοποθετήθηκαν στο μπροστινό μέρος μετά από προσεκτική μελέτη, οι θύρες στο πίσω μέρος που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση, καθώς και τα στοιχεία με δυνατότητα αναβάθμισης, προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία για τα παιχνίδια σας. Τέλος, οι πρακτικοί μπροστινοί αεραγωγοί και οι εξαγωνικοί αγωγοί εξαερισμού στο πλάι προσφέρουν ακόμα πιο αποτελεσματική εισαγωγή του αέρα, ενώ μεγιστοποιούν την κυκλοφορία του.


Θρυλικά χρώματα: Βρείτε το δικό σας στυλ στη μάχη, επιλέγοντας τον Alienware Aurora σε χρώμα Lunar Light ή Dark Side of the Moon, με εξαιρετικά λείο, σατινέ φινίρισμα.


Προτεραιότητα στην ευελιξία: Ο Aurora σχεδιάστηκε ειδικά για να παρέχει βελτιωμένη χρηστικότητα. Με πλαίσιο που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση από το πλάι και πρακτικά τοποθετημένες θύρες, όπως τρεις θύρες USB 3.2 1ης γενιάς (Type-A), μία θύρα USB 3.2 1ης γενιάς (Type-C™), καθώς και μία θύρα σύνδεσης σετ ακουστικών-μικροφώνου που βρίσκονται όλες στο μπροστινό μέρος του συστήματος, ο Aurora έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλή ευελιξία.

ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ


Killer™ Wireless: Μπορείτε να απολαμβάνετε πάντα γρήγορη σύνδεση, χάρη σε ενσωματωμένες λύσεις δικτύωσης όπως η κάρτα Killer™ E3000 Ethernet LAN και η προαιρετική τεχνολογία Killer™ DoubleShot Pro που επιταχύνει σημαντικά τα σήματα σύνδεσης, όταν η κάρτα Killer™ LAN είναι ήδη ενεργοποιημένη.

Απαιτήστε περισσότερα: Χρησιμοποιήστε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή που παρέχει απίστευτα γρήγορους χρόνους φόρτωσης, χώρο αποθήκευσης έως 4 TB, καθώς και τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν συνδυασμό δίσκων SSD PCIe NVMe και ενός σκληρού δίσκου 7.200 RPM.

Παραμείνετε συνδεδεμένοι: Περιλαμβάνοντας συνολικά έως και 15 θύρες USB, ψηφιακή έξοδο ήχου, ασύρματες και ενσύρματες τεχνολογίες, ο Alienware Aurora σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε για να συνδέετε τα αγαπημένα σας περιφερειακά για παιχνίδια, εξωτερικές συσκευές αποθήκευσης, ακόμα και συστήματα ήχου κορυφαίας πιστότητας, για να απολαμβάνετε εμπειρίες ήχου 7.1 HD. Ωστόσο, πέρα από όλες αυτές τις δυνατότητες, έχετε επίσης στη διάθεσή σας λύσεις δικτύωσης Killer και τεχνολογία έως Wi-Fi 6 που σας παρέχουν συνεχή σύνδεση, διασφαλίζοντας μέγιστες ταχύτητες διαδικτύου.ΘΕΡΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Απολαύστε ροή αέρα με βελτιστοποιημένη απόδοση. Οι πίσω και επάνω αεραγωγοί του Alienware Aurora λειτουργούν για τον εξαερισμό για να διατηρούν τις θερμοκρασίες σε ιδανικά επίπεδα, απομακρύνοντας τη θερμότητα από το σύστημα. Οι μπροστινοί και πλαϊνοί αεραγωγοί δέχονται τον ψυχρό αέρα για να παρέχουν υψηλή απόδοση και να διατηρούν την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΧΡΟΝΙΣΜΟΣ


Το νέο Κέντρο εντολών Alienware περιλαμβάνει εύκολη και έξυπνη μονάδα ελέγχου υπερχρονισμού που επιτρέπει στον χρήστη να επωφελείται, γρήγορα και με ασφάλεια, από επιπλέον απόδοση από το σύστημά του. Δημιουργήστε τα δικά σας προφίλ υπερχρονισμού του συστήματός σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε εύκολα την απόδοσή του.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ALIENFX


Το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό AlienFX υποστηρίζει πλήρεις τιμές RGB με έως 16,8 εκατ. χρώματα. Διαχειριστείτε εύκολα τις ζώνες φωτισμού FX, επεξεργαστείτε ρυθμίσεις περιφερειακών και αποθηκεύστε νέα θέματα, τα οποία μπορείτε να αντιστοιχίζετε σε κάθε παιχνίδι.ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΤΟΛΩΝ ALIENWARE


Το Κέντρο εντολών Alienware ενημερώνεται συνεχώς. Η τελευταία μας έκδοση περιλαμβάνει τώρα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ιδιαίτερα η κοινότητα των gamer με αυτόματα ρυθμιζόμενα προφίλ παιχνιδιών, ένα νέο γρήγορο περιβάλλον εργασίας χρήστη, έξυπνες επιλογές υπερχρονισμού και ολοκαίνουργιες ρυθμίσεις AlienFX.


Θύρες και υποδοχές


Μπροστινές θύρες
1. (2) θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς | 2. Θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 3. (1) θύρα USB 3.2 Type-C 1ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 4. (1) θύρα ακουστικών/εξόδου ήχου | 5. (1) θύρα μικροφώνου/εισόδου ήχου

Πίσω θύρες
6. (1) ψηφιακή έξοδος SPDIF (ομοαξονική) | 7. (1) ψηφιακή έξοδος SPDIF (TOSLINK) | 8. (1) θύρα RJ-45 για κάρτα Killer E3000 2.5 Gigabit Ethernet | 9. (6) θύρες USB 2.0 Type-A | 10. (1) θύρα USB 3.2 Type-C 2ης γενιάς με τεχνολογία PowerShare | 11. (1) θύρα USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς | 12. Πλαϊνή έξοδος ήχου surround | 13. Είσοδος μικροφώνου | 14. Έξοδος ήχου | 15. (3) θύρες USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς | 16. Πίσω έξοδος surround – Έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer | 17. Έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer | 18. Είσοδος ήχου

*Οι θύρες εισόδου/εξόδου εξαρτώνται από την επιλεγμένη κάρτα γραφικών.
Διαστάσεις και βάρος


1. Ύψος (πίσω): 481,6 χιλ. (18,9") Ύψος (μπροστά): 441,80 χιλ. (17,39")| 2. Πλάτος: 222,8 χιλ. (8,771") | 3. Βάθος: 431,9 χιλ. (17") | Όγκος: 33,8 l | Αρχικό βάρος: 13,80 χγρ. (30,42 lb) Μέγιστο βάρος: 17,8 χγρ. (39,2 lb)


Γενικά
Χρώμα Dark Side Of The Moon
Ολοκληρωμένο
Intel ® Z490
Επεξεργαστής
Intel ® Επεξεργαστής 10ης γενιάς Intel® Core™ i7-10700KF. Processor Base Frequency 3.80 GHz / Max Turbo Frequency 5.10 GHz
Πυρήνες/Νήματα-Cache 8/16 -16 MB SmartCache
Μνήμη RAM
32GB 1x32GB DDR4 HyperX™ FURY XMP στα 2.933 MHz (έως 3400 MHz με XMP), έως 128 GB, 4 UDIMM slots (πρόσθετη μνήμη πωλείται ξεχωριστά)
Ήχος
Ελεγκτής Ήχου Ενσωματωμένη λύση ήχου απόδοσης υψηλής ευκρίνειας 7.1 Realtek® ALC3861
Ηχεία Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Μικρόφωνο Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Κάρτα Γραφικών
nVidia ® GeForce® RTX 3080 Super με 10 GB GDDR6X
Σκληρός Δίσκος
SSD SSD NVMe M.2 PCIe (40) 1 TB
HDD 1 TB 7.200 RPM 6 Gb/δευτ.
Ελεγκτής Δικτύου
Ethernet 10/100/1000/2500 Mbps Killer E3000 Ethernet controller integrated on system board
WiFi Qualcomm® Killer 1650i Wi-Fi 6 (WiFi 802.11ax), dual band 2.4 GHz/5 GHz, up to 2400 Mbps
Bluetooth Bluetooth® 5
Τροφοδοτικό
ATX Μονάδα τροφοδοτικού Alienware™ 1000 Watt, εγκεκριμένη για πολλαπλές κάρτες γραφικών
Οπτικό
Χωρίς Υποδοχή Δεν Περιλαμβάνεται.Εξωτερική Μονάδα Πωλείται Ξεχωριστά
Πληκτρολόγιο - Συσκευή Κατάδειξης
Πληκτρολόγιο Dell Multimedia Keyboard KB216AW US International (QWERTY)
Συσκευή Κατάδειξης Optical Mouse MS116AW
Θύρες Επικοινωνίας
Εμπρός 2 θύρες USB 3.2 1ης γενιάς Type-A, 1 θύρα USB 3.2 1ης γενιάς Type-A με τεχνολογία PowerShare, 1 θύρα USB 3.2 1ης γενιάς Type-C με τεχνολογία PowerShare, 1 είσοδος μικροφώνου/ήχου, 1 έξοδος ακουστικών/ήχου
Πίσω 1 ψηφιακή έξοδος SPDIF (ομοαξονική), 1 ψηφιακή έξοδος SPDIF (TOSLINK), 1 θύρα RJ-45 Gigabit Ethernet για κάρτα Killer™ E3000 2.5, 6 θύρα USB 2.0 Type-A, 1 θύρα USB 3.2 Type-C 2ης γενιάς, 1 θύρα USB 3.2 Type-A 2ης γενιάς, 1 πλαϊνή έξοδος ήχου surround, 1 είσοδος μικροφώνου, 1 έξοδος ήχου, 3 θύρα USB 3.2 Type-A 1ης γενιάς, 1 πίσω έξοδος surround – Έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer, 1 έξοδος κεντρικού ηχείου/subwoofer, 1 είσοδος ήχου.
Λειτουργικό
Windows 10 Pro 64-bit
Εγγύηση
2 έτη Premium Support with Onsite Service, DOA 7 ημερών

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Σχετικά Προϊόντα

Gaming Mouse Alienware AW310M-Wireless-1Y

Gaming Mouse Alienware AW310M-Wireless-1Y

55.00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44.36€

Ετικέτες: Alienware, Gaming, Gaming Desktop, Aurora, Comet Lake