Dell Optiplex 7070 UFF-Υπολογιστές-ONES

PC Dell Optiplex 7070 UFF i7-8565U-16GB-512GB-UHD620-W10Pro-5Y

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Dell
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-PCDOP7070-UFF785DW
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 μέρες
  • 1,259.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 1,015.32€

OptiPlex 7070 Ultra

Ο επιτραπέζιος υπολογιστής που δεν περιμένατε.


Η πιο συμβατή, πλήρως αρθρωτή λύση επιτραπέζιου υπολογιστή μηδενικού εμβαδού βάσης στον κόσμο προσφέρει στοιχεία με δυνατότητα αλλαγής για απόλυτη ευελιξία και απόδοση.


Ένας μοναδικός υπολογιστής


Ο OptiPlex 7070 Ultra είναι η πιο συμβατή, πλήρως αρθρωτή λύση επιτραπέζιου υπολογιστή μηδενικού εμβαδού βάσης στον κόσμο. Διαθέτει στοιχεία με δυνατότητα αλλαγής και μια μονάδα υπολογιστή εξαιρετικά μικρών διαστάσεων που μπορεί να κρυφτεί μέσα σε μια βάση, προσφέροντας μια όμορφη και κομψή λύση επιτραπέζιου υπολογιστή.


Σχεδιασμένος για απόλυτη ευελιξία


Μια πλήρως αρθρωτή λύση: Πάρτε τον έλεγχο του χώρου εργασίας σας με έναν νέο συντελεστή μορφής που συνδυάζει την κομψότητα ενός all-in-one με την ευελιξία ενός επιτραπέζιου υπολογιστή. Η μοναδική αρθρωτή σχεδίαση μικρών διαστάσεων και η εξοικονόμηση ενέργειας δημιουργούν μια πραγματικά πρωτοποριακή εμπειρία. Όλα αυτά με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας συγκριτικά με τον τυπικό επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ένα αόρατο εμβαδόν βάσης: Η σχεδίαση του 7070 Ultra επιτρέπει στον υπολογιστή να είναι κρυμμένος μέσα σε μια βάση οθόνης, προσφέροντας έτσι μια λύση μηδενικού εμβαδού βάσης. Η βάση ρυθμιζόμενου ύψους υποστηρίζει κάθε οθόνη με τοποθέτηση VESA έως 27", ενώ ο βραχίονας Dell MSA203 και το στήριγμα Offset VESA υποστηρίζουν κάθε οθόνη με τοποθέτηση VESA έως 38".

Μικρός και ευέλικτος: Ο 7070 Ultra ενσωματώνεται άψογα σε μια προσαρμοσμένη βάση οθόνης και αναδύεται εύκολα για να τοποθετηθεί στον τοίχο ή κάτω από ένα γραφείο.

Η απλότητα αυξάνει την παραγωγικότητα: Βάλτε σε τάξη τον χώρο εργασίας σας με την ευκολία της συνδεσιμότητας με ένα καλώδιο τροφοδοσίας, όταν συνδυάζεται με τις οθόνες USB-C της σειράς P ή UltraSharp της Dell. Δημιουργήστε μια καθαρή και αποδοτική λύση με δύο οθόνες για να αυξήσετε την παραγωγικότητα έως 21%. Επίσης, ο Ultra έχει εγγενή δυνατότητα σύνδεσης με τρεις οθόνες.


Έξυπνος και εύχρηστος


Μικρές απαιτήσεις παρέμβασης του τμήματος IT: Υλοποιήστε, συντηρήστε ή αντιμεταθέστε γρήγορα κάθε στοιχείο ανεξάρτητα για απόλυτη διαχειρισιμότητα και απόδοση. Η εύκολη πρόσβαση στη μνήμη και τον σκληρό δίσκο, καθώς και το περίβλημα και οι βάσεις που δεν απαιτούν τη χρήση εργαλείων επιτρέπουν στο τμήμα IT να επικεντρωθεί στην καινοτομία και όχι στη συντήρηση του συστήματος.

Εγγενής ευελιξία: Η ευέλικτη σχεδίαση επιτρέπει γρηγορότερες και πιο οικονομικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις για κάθε χώρο γραφείου.

Εκσυγχρονίστε τον χώρο εργασίας σας: Ο 7070 Ultra είναι η ιδανική λύση για επιχειρήσεις που εξαρτώνται από μια πληθώρα διατάξεων στο σύνολο του οργανισμού τους. Η τοποθέτηση VESA ανταποκρίνεται στις ανάγκες του χρήστη σε πολλαπλές περιπτώσεις χρήσης και τύπους υλοποίησης.

Κατασκευασμένος για κάθε τύπο χρήστη: Με τα μοναδικά και προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά του, ο Ultra δείχνει το μέλλον της εργασίας ως η ιδανική λύση για μεγάλους ανοιχτούς χώρους εργασίας πολλαπλών χρηστών, με τις ευέλικτες διαμορφώσεις του και την κομψή και ομοιόμορφη σχεδίασή του.

Εργαστείτε με γρήγορους ρυθμούς


Πάντα έτοιμος: Βασισμένος στην αρχιτεκτονική για φορητούς υπολογιστές 25 W της Intel®, ο 7070 Ultra διαθέτει επεξεργαστές Intel® Mobile U που επιτρέπουν στη σχεδίαση μικρών διαστάσεων του Ultra να διατηρεί υψηλά επίπεδα ισχύος και απόδοσης με έως τετραπύρηνο Core™ i7.

Κανένα έργο δεν είναι πολύ μεγάλο: Ο Ultra μπορεί να διαμορφωθεί με μνήμη RAM DDR4 έως 64 GB και έως δύο μονάδες SSD 1 TB. Πάντα ενεργός, όπως ακριβώς και εσείς: Η νέα δυνατότητα Always On Power Delivery, που διατίθεται στις οθόνες USB-C της σειράς P ή UltraSharp της Dell, προστατεύει τον Ultra από έναν απροσδόκητο τερματισμό λειτουργίας εάν η οθόνη απενεργοποιηθεί κατά λάθος, αποτρέποντας την απώλεια δεδομένων.

Σχεδιασμένος για εμπορικές ανάγκες: Με υποστήριξη για τις τελευταίες τεχνολογίες, όπως μονάδες SSD NVMe και Wi-Fi v6, ο Ultra λειτουργεί σε κάθε χώρο εργασίας χωρίς να χάνει παραδοσιακά χαρακτηριστικά, όπως Ethernet, USB-A και άφθονες επιλογές σκληρών δίσκων.

Ο ιδανικός συνδυασμός: Ο Ultra, σε συνδυασμό με τις οθόνες USB-C της σειράς P της Dell, εξασφαλίζει συνδεσιμότητα που μπορεί να ανταποκριθεί στις μελλοντικές ανάγκες, μια λύση με ένα καλώδιο τροφοδοσίας και μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης στον χώρο εργασίας με μειωμένη καλωδίωση. Επωφεληθείτε από την επιλογή "χωρίς βάση" στις οθόνες USB-C της σειράς P για μια φιλική προς το περιβάλλον λύση.


Απλοποιήστε τις εργασίες IT σας με το Dell Technologies Unified Workspace


Το Dell Technologies Unified Workspace είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για την υλοποίηση, την προστασία, τη διαχείριση και την υποστήριξη σχεδόν όλων των συσκευών από το νέφος. Σχεδιάσαμε αυτήν την επαναστατική λύση με ευφυΐα και αυτοματισμό παρέχοντάς σας ορατότητα σε ολόκληρο το περιβάλλον τελικών σημείων. Σας βοηθάμε να εξοικονομήσετε χρόνο για να βελτιώσετε την εμπειρία των χρηστών, να βελτιστοποιήσετε τους πόρους και να ενισχύσετε την ασφάλεια.

Υλοποίηση: Η σύγχρονη λύση μας υλοποίησης, το ProDeploy in the Unified Workspace, σάς επιτρέπει να μεταμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η υλοποίηση. Αφιερώνοντας μόλις μία ώρα για την εγκατάσταση, το τμήμα IT μπορεί να αφήσει την υλοποίηση στην Dell και να εξασφαλίσει την αποστολή προδιαμορφωμένων συστημάτων απευθείας στους τελικούς χρήστες, όπου κι αν βρίσκονται.

Ασφάλεια: Το Dell Endpoint Security για το Unified Workspace σάς βοηθά να αντεπεξέρχεστε στους αυξανόμενους κινδύνους στον κυβερνοχώρο, αγκαλιάζοντας παράλληλα τον μετασχηματισμό του ανθρώπινου δυναμικού. Με το Dell SafeGuard and Response με την υποστήριξη της Secureworks, αποκτάτε εφαρμόσιμες πληροφορίες που σας βοηθούν να αποτρέπετε, να ανιχνεύετε και να αντιμετωπίζετε τις κυβερνοεπιθέσεις γρήγορα και αποτελεσματικά, διατηρώντας το περιβάλλον σας ασφαλές.

Διαχείριση: Ενσωματώσαμε τη λύση διαχείρισης υλικού μας Dell Client Command Suite στο VMware Workspace ONE, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την ενοποιημένη διαχείριση τελικών σημείων (UEM) και να διαχειρίζεστε το υλικολογισμικό, το λειτουργικό σύστημα και τις εφαρμογές για όλες τις συσκευές από την κονσόλα Workspace ONE. Το UEM απλοποιεί τη διαχείριση ολόκληρου του περιβάλλοντος εξοικονομώντας χρόνο για το τμήμα IT, καθώς δεν χρειάζεται να εργάζεται σε ξεχωριστές κονσόλες για υπολογιστές και τηλέφωνα.

Υποστήριξη: Το ProSupport Plus εξακολουθεί να είναι η μόνη προγνωστική και προληπτική υποστήριξη στην αγορά. Σε σύγκριση με τους βασικούς ανταγωνιστές, το ProSupport Plus με SupportAssist μείωνε τον χρόνο για την επίλυση ενός σκληρού δίσκου που έχει υποστεί βλάβη με έως 11 φορές ταχύτερη επίλυση.

Η επιχείρησή σας είναι απόλυτα καλυμμένη


ProDeploy Client Suite: Σας βοηθάμε να υλοποιείτε υπολογιστές με μεγαλύτερη ταχύτητα, λιγότερη προσπάθεια και περισσότερο έλεγχο. Στην πύλη TechDirect της Dell, θα ορίσετε όλες τις λεπτομέρειες της υλοποίησής σας με μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου, αυτοματισμού και ευκολίας από ποτέ.

ProSupport: Διευκολύνουμε την υποστήριξη υλικού και λογισμικού. Η υπηρεσία ProSupport προσφέρει πρόσβαση 24x7 σε καταρτισμένους ειδικούς τεχνολογίας στην περιοχή σας, οι οποίοι επικοινωνούν μαζί σας όταν προκύπτουν κρίσιμα προβλήματα, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάζετε στις στρατηγικές εργασίες που πάνε μπροστά την επιχείρησή σας.

ProSupport Plus: Με την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία υποστήριξης για υπολογιστές που προσφέρουμε, απολαμβάνετε όλες τις δυνατότητες του ProSupport, καθώς και πρόληψη βλαβών σκληρού δίσκου, επισκευή βλαβών από πτώσεις, υγρά και υπερτάσεις, καθώς και διατήρηση του σκληρού δίσκου σε περίπτωση αντικατάστασης. Στο σύγχρονο περιβάλλον όπου όλα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές λειτουργίας. Η Dell σάς παρέχει πλήρη κάλυψη. Πραγματοποιήστε αναβάθμιση στο ProSupport Plus.Θύρες και υποδοχές


1. Συνδυαστική υποδοχή ήχου | 2. Φωτεινή ένδειξη δραστηριότητας μονάδας αποθήκευσης | 3. Θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-C™ με εναλλακτική λειτουργία DisplayPort | 4. Θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-A | 5. Θύρα USB 3.1 1ης γενιάς Type-A με Smart Power On | 6. Θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-A με Smart Power On | 7. RJ-45 | 8. Σύνδεση μετασχηματιστή | 9. Θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-C™ με εναλλακτική λειτουργία DisplayPort και Power Delivery | 10. Βίδα ασφαλείας | 11. Υποδοχή καρτών K-Lock


Διαστάσεις και βάρος


1. Ύψος: 25,62 cm (10,08") | 2. Πλάτος: 9,61 cm (3,78") | 3. Βάθος: 2,77 cm (1,10") | Ελάχιστο βάρος: 0,525 kg (1,16 λίβρες)


Επεξεργαστής
Intel ® 8th Generation Intel® Core™ i7-8565U Processor Processor Base Frequency 1.80 GHz Max Turbo Frequency 4.60 GHz
Πυρήνες/Νήματα-Cache 4/8-8 MB SmartCache
Μνήμη RAM
16GB DDR4 2400 MHz 1x16GB, MAX 64GB 2 DIMM Slots
Συνδεσιμότητα
Ασφάλεια SafeGuard and Response (με την υποστήριξη της Secureworks) Next Generation Antivirus (NGAV) Endpoint Detection and Response (EDR) Managed Endpoint Detection and Response Incident Management Retainer SafeData: περιλαμβάνει Dell Data Guardian, Dell Encryption, Dell Endpoint Security Services Υποδοχή κλειδαριάς Kensington
Ήχος
Ηχεία Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Μικρόφωνο Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Κάρτα Γραφικών
In CPU Intel® UHD Graphics 620 με κοινόχρηστη μνήμη γραφικών
Σκληρός Δίσκος
SSD Μονάδα SSD M.2 2230, 512 GB, PCIe x4 NVMe 3ης γενιάς, Κλάση 35
Ελεγκτής Δικτύου
Ethernet LAN 10/100/1000
WiFi Intel® Wi-Fi 6 AX200, 2 x 2, 802.11ac με MU-MIMO
Bluetooth Bluetooth® 5.0
Μέγεθος & Βάρος
Βάρος 0.525 κιλά
Διαστάσεις 25.62 x 9.61 x 2.77 εκ.
Τροφοδοτικό
Εξωτερικό Εξωτερική μονάδα τροφοδοτικού 65 W
Οπτικό
Χωρίς Υποδοχή Εξωτερικό οπτικό πωλείται χωριστά.
Πληκτρολόγιο - Συσκευή Κατάδειξης
Πληκτρολόγιο Σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Dell KM636
Συσκευή Κατάδειξης Σετ ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού Dell KM636
Θύρες Επικοινωνίας
Πίσω 1 υποδοχή SATA 3.0 FFC για σκληρό δίσκο 2.5"
Πλάι 1 θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-C™ με εναλλακτική λειτουργία DisplayPort 1 θύρα USB 3.1 2ης γενιάς με PowerShare 1 υποδοχή ήχου καθολικής χρήσης 1 υποδοχή κλειδαριάς Kensington 1 οπή βίδας ασφαλείας για ασφάλιση του καλύμματος
Κάτω 1 θύρα RJ-45 10/100/1.000 Mbps 1 θύρα USB 3.1 2ης γενιάς Type-C™ με εναλλακτική λειτουργία DisplayPort / Power Delivery 1 θύρα USB 3.1 1ης γενιάς με SmartPower 1 θύρα USB 3.1 2ης γενιάς με SmartPower 1 είσοδος DC
Λειτουργικό
Windows Windows 10 Pro EN 64-bit
Εγγύηση
5 έτη On Site - Repair Next Business Day, DOA 7 ημερών

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Ετικέτες: Dell, Optiplex, 7070 UFF, Whiskey Lake, Business