Dell P2418HT-Οθόνες-ONES

Monitor Dell P2418HT 24'' IPS-LED-1920x1080@60Hz-250cd-TOUCH-DP-HDMI-DSUB-USB3

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Dell
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-MONDEL-P2418HT
  • Διαθεσιμότητα: 2-3 μέρες
  • 339.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 273.39€

Dell P2418HT


Παραγωγικότητα στη

διάθεσή σας.


Εργαστείτε αποδοτικά χωρίς συμβιβασμούς ως προς την άνεση, χάρη στην καλύτερη οθόνη αφής 23,8 ιντσών στον κόσμο. Διαθέτει αρθρωτή βάση και οθόνη αφής με αντιθαμβωτική λειτουργία
Εργαστείτε με πρακτικό τρόπο

Διαισθητική αφή: Η δυνατότητα αφής 10 σημείων παρέχει μια πιο φυσική εμπειρία με γρήγορη απόκριση, έτσι ώστε να μπορείτε να πατάτε, να σύρετε το δάκτυλό σας, να σαρώνετε και να "τσιμπάτε" γρήγορα επάνω στην οθόνη. Απολαύστε μια πιο ομαλή εμπειρία πλοήγησης, χάρη στον έλεγχο αφής με τα δύο χέρια στην οθόνη με αντιθαμβωτική λειτουργία, από άκρη σε άκρη.

Εργαστείτε από οποιαδήποτε θέση:
Η αρθρωτή βάση επιτρέπει στη συσκευή να χρησιμοποιείται με διαφορετικό τρόπο από μια τυπική οθόνη επιτραπέζιου υπολογιστή, καθώς επιτρέπει να αλλάζετε τον προσανατολισμό προς τα κάτω έως τις 60 μοίρες. Επίσης, υποστηρίζει εκτεταμένες δυνατότητες ρύθμισης κλίσης και περιστροφής, έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόζετε την οθόνη στην εργασία σας ή σε μια πιο άνετη θέση. Επιπλέον, ένα προστατευτικό "μαξιλάρι" προσφέρει προστασία και αντοχή στα χτυπήματα, όταν η βάση είναι πλήρως συμπτυγμένη.

Δείτε καθαρά:
Η κορυφαία τεχνολογία Advanced In-Cell Touch εξαλείφει την ανάγκη κρυστάλλινου πάνελ που υπάρχει στις παραδοσιακές οθόνες, προσφέροντας μια επιφάνεια με αντιθαμβωτική λειτουργία που μειώνει τις αντανακλάσεις και τα δακτυλικά αποτυπώματα που αποσπούν την προσοχή. Το αποτέλεσμα είναι μια ομαλή οθόνη με βελτιωμένη ευκρίνεια που είναι χάρμα οφθαλμών.

Απρόσκοπτη προβολή:
Η εξαιρετικά λεπτή πρόσοψη προσφέρει έναν κομψό τρόπο για να διασφαλίσετε ανεμπόδιστες προβολές, όταν εργάζεστε σε πολλές οθόνες.

Εξαιρετική ευχρηστία


Εντυπωσιακή προβολή:
Η ανάλυση Full HD και ο λόγος δυναμικής αντίθεσης 8 εκατ. προς 1 δημιουργούν μια οθόνη με εξαιρετική ποιότητα. Απολαύστε σταθερά χρώματα και συνεργαστείτε αποτελεσματικά σε όλο το εύρος της γωνίας θέασης 178ᵒ/178ᵒ, δυνατότητα που προσφέρει η τεχνολογία In-Plane Switching.

Εργαστείτε άνετα: Απολαύστε μια οθόνη με αντιθαμβωτική λειτουργία, χωρίς τρεμόπαιγμα, χάρη στην τεχνολογία ComfortView™, μια λειτουργία που φιλτράρει τις επιβλαβείς εκπομπές του μπλε φωτισμού. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση TUV.

Χωρίς ακαταστασία: Συνεργαστείτε σε έναν οργανωμένο χώρο εργασίας, χάρη στο μελετημένα σχεδιασμένο σύστημα διαχείρισης καλωδίων. Η δρομολόγηση των καλωδίων φροντίζει ώστε τα καλώδια να μην παρεμποδίζουν τις κινήσεις σας, όταν η βάση της οθόνης είναι ρυθμισμένη προς τα κάτω, ενώ η θήκη καλωδίων τα συγκρατεί μεταξύ τους. Οι θύρες συνδεσιμότητας είναι διακριτικά "κρυμμένες" στο εσωτερικό του καλύμματος καλωδίων.

Ενισχύστε την παραγωγικότητά σας μέσα στη μέρα

Εκτελέστε πολλές εργασίες ταυτόχρονα:
Το λογισμικό Dell Display Manager σάς επιτρέπει να εκτελείτε πολλές εργασίες ταυτόχρονα και να εξοικονομείτε χρόνο. Οργανώστε και δείτε γρήγορα εφαρμογές σε παράθεση μέσω της λειτουργίας Εύκολης τακτοποίησης. Προσαρμόστε και προκαθορίστε τις ρυθμίσεις των χρωμάτων στις εφαρμογές σας με την Αυτόματη λειτουργία.

Θύρες συνδεσιμότητας: Οι πολλές θύρες συνδεσιμότητας, όπως VGA, DP, HDMI, USB 3.0 και USB 2.0, σας επιτρέπουν να συνδέετε εύκολα σε μια ευρεία γκάμα συσκευών.

Ιδανική για πολλές διατάξεις: Προσαρμόστε την ανάλογα με τις διαφορετικές διατάξεις του γραφείου σας, αξιοποιώντας τη συμβατότητα VESA. Εάν επιλέξετε να τοποθετήσετε την οθόνη σας στον τοίχο ή στους βραχίονες οθόνης, μπορείτε να απολαύσετε έναν πιο ευέλικτο χώρο εργασίας.
Οθόνη
Μέγεθος Διαγωνίου 23.8 ίντσες
Λόγος διαστάσεων 16:9
Τύπος οθόνης (panel type) In-Plane Switch αφής, αντιθαμβωτική με σκληρή επίστρωση 3H αφής, πολλαπλών σημείων.
Βέλτιστη ανάλυση 1920 x 1080 στα 60 Hz
Λόγος αντίθεσης 1.000 προς 1 (τυπική), 8.000.000 (δυναμική)
Φωτεινότητα 250 cd/m2 (τυπική)
Χρόνος απόκρισης 6 ms τυπική λειτουργία GTG
Γωνία θέασης κατακόρυφη/οριζόντια 178° / 178°
Δυνατότητα ρύθμισης Ρυθμιζόμενο ύψος (90 χιλ.) Κλίση (-5° έως 60°) Περιστροφή (-30° έως 30°) Ενσωματωμένη διαχείριση καλωδίων
Υποστήριξη χρωμάτων Χρωματική γκάμα (τυπική): 84% (CIE1976), 72% (CIE 1931) Βάθος χρώματος: 16,7 εκατομμύρια χρώματα
Μέγεθος Εικονοστοιχείου 0,275 χιλ. x 0,275 χιλ.
Τεχνολογία οπισθοφωτισμού LED
Συνδεσιμότητα
Είσοδοι 1 DP (έκδ. 1.2) 1 HDMI (έκδ. 1.4) 1 VGA 2 θύρες USB 3.0 - Πλάι (συμπεριλαμβανομένης 1 x θύρα φόρτισης USB 3.0 BC1.2) 2 θύρες USB 2.0 - Κάτω
Έξοδοι 1 θύρα USB 3.0 - Αποστολή 1 αναλογική έξοδος ήχου 2.0 (υποδοχή ήχου 3,5 χιλ.)
VESA 100x100
Ασφάλεια Υποδοχή για κλειδαριά τύπου Kensington
Μέγεθος & Βάρος
Διαστάσεις (με βάση) Υ/Π/Β 323.2 mm ~ 419.6 mm
Βάρος (χωρίς βάση) 3.12 κ.
Βάρος (με συσκευασία) 9.50 κ.
Βάρος 7.42 κ.
Εγγύηση
3 έτη DOA 7 ημερών

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Ετικέτες: Dell Monitor, In-plane switch, Touch Screen