HP ProDesk 400 G7 MicroTower-Υπολογιστές-ONES

PC HP ProDesk 400 G7 MT 293U9EA i3-10100-8GB-256GB SSD-UHD630-FreeDOS-5Y

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Hewlett-Packard
  • Κωδικός Προϊόντος: 01-PCHP400G7-D38B2F
  • Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε
  • 579.00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 466.94€

Υπολογιστής Microtower HP ProDesk400 G7  Αξιοπιστία και άμεση επέκταση για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας


Σχεδιασμένος για να ταιριάζει στον σύγχρονοχώρο εργασίας, ο κομψός και αξιόπιστος HPProDesk 400 Microtower είναι εξοπλισμένος μεισχυρές λειτουργίες ασφάλειας καικλιμακούμενη απόδοση ώστε να αναπτύσσεταιπαράλληλα με την επιχείρησή σας.Ισχυρές επιλογές


Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της καθημερινότητας με έναν επεξεργαστή υψηλής απόδοσης Intel® Core™10ης γενιάς και επιλογές που περιλαμβάνουν μνήμη Intel® Optane™H10, αποθήκευση σε SSD και μνήμηDDR4 έως 64 GB.

Επέκταση της αξίας της επένδυσής σας


Η πλήρης αξία της επένδυσής σας συνοδεύεται από την επέκταση της διάρκειας ζωής του υπολογιστή σας. ΟHP ProDesk 400 MT διαθέτει τρεις θήκες και τρεις υποδοχές—συμπεριλαμβανομένων των υποδοχών αποθήκευσης και WLAN M.2, καθώς και θυρών με δυνατότητα διαμόρφωσης.

Ενσωματωμένη ασφάλεια


Το HP Sure Sense χρησιμοποιεί προχωρημένη προστασία που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς μάθησης για να σας βοηθήσει να προστατευτείτε από πρωτόγνωρες απειλές. Ο ανιχνευτής εισβολών και το ενσωματωμένο βοηθητικό σύστημα κλειδώματος με καλώδιο προστατεύουν το ενσύρματο ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας από κλοπή.Δοκιμασμένος και έτοιμος


Μείνετε ήσυχοι με έναν υπολογιστή που υποβάλλεται σε δοκιμές MIL-STD 810H και στη διαδικασίαολοκληρωμένης δοκιμής της ΗΡ διάρκειας 120.000 ωρών. Μειώστε την είσοδο εναέριων σωματιδίων με έναπροαιρετικό φίλτρο σκόνης που συμβάλλει στην επέκταση της διάρκειας ζωής του υπολογιστή σας.

Στηρίξτε τη δέσμευση για τη δημιουργία και χρήση πιο βιώσιμων προϊόντων. Η παροχή ενέργειας υψηλήςαποδοτικότητας, η χρήση πλαστικών που θα κατέληγαν στους ωκεανούς για την κατασκευή του περιβλήματοςτου ηχείου και η συσκευασία από διαμορφωμένο πολτό περιορίζουν τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Τα κακόβουλα λογισμικά εξελίσσονται ταχύτατα και τα παραδοσιακά προγράμματα προστασίας από ιούς δενμπορούν πάντα να αναγνωρίσουν τις νέες επιθέσεις. Προστατέψτε τον υπολογιστή σας από πρωτόγνωρεςεπιθέσεις με το HP Sure Sense που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη
Απλοποιήστε την προστασία του υπολογιστή σας.


Το HP Client Security Manager Gen6 προσφέρει ένα ενιαίοπεριβάλλον εργασίας για τη ρύθμιση και τη διαχείριση ισχυρών λειτουργιών ασφαλείας,συμπεριλαμβανομένου του HP SpareKey και του HP Password Manager.

Διατηρήστε την παραγωγικότητα σε υψηλά επίπεδα


Μειώστε τις διακοπές λειτουργίας με αυτοματοποίηση υλικολογισμικού με το HP BIOSphere Gen6. Οι υπολογιστές σας χαίρουν μεγαλύτερης προστασίας χάρη στιςαυτόματες ενημερώσεις και τους αυτόματους ελέγχους ασφάλειας.Το HP Manageability Integration Kit επιταχύνει τη δημιουργία εικόνων και τη διαχείριση του υλικού, του BIOS καιτης ασφαλείας μέσω του Microsoft System Center Configuration Manager.

Οι ITDM μπορούν γρήγορα να συμβάλλουν στη δημιουργία, την βελτίωση και τη διασφάλιση προσαρμοσμένωνεικόνων των Windows με τον HP Image Assistant.Προστατεύστε τον υπολογιστή σας από τοποθεσίες web, συνημμένα του Microsoft Office και PDF μόνο γιαανάγνωση, κακόβουλο λογισμικό, ransomware και ιούς με ασφάλεια επιβαλλόμενη από υλικό από το HP SureClick.O HP ProDesk 400 MT γίνεται το κέντρο για όλες τις συσκευές στο γραφείο με συνολικά εννιά θύρες USB,προαιρετικές θύρες για τη σύνδεση έως τριών οθονών HP και προαιρετική συνδεσιμότητα Bluetooth™.Βρείτε απαντήσεις στις καθημερινές απορίες σας σε θέματα υποστήριξης με το HP Support Assistant, έναενσωματωμένο εργαλείο αυτοβοήθειας. Είναι έτοιμο για χρήση από την πρώτη φορά που ανοίγετε τονυπολογιστή σας, ενημερώνεται αυτόματα και μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας στην υπηρεσία υποστήριξηςτης HP μέσω του εργαλείου


Θύρες και υποδοχές

Εμπρός


1.Slim optical drive (προαιρετικό)
2.Ένδειξη λειτουργίας δίσκου
3.Κουμπί εκκίνησης, διπλής ένδειξης
4.Συνδυαστική υποδοχή ήχου με υποστήριξη CTIA και OMTP
5.(2) θύρες SuperSpeed USB  τύπου Α 5Gbps
6.(2) θύρες SuperSpeed USB τύπου Α 10Gbps
7. SD card 4.0 reader (προαιρετικό)Πίσω


1.Είσοδος-Έξοδος ήχου
2.HDMI 1.4
3.Dual-Mode DisplayPort™ 1.4 (DP++)
4.Επιλέξιμη Θύρα (προαιρετική) ανάμεσα σε :
    •DisplayPort™ 1.4 •HDMI 2.0a •VGA •Serial
5.(2) Θύρες Hi-Speed USB τύπου Α 480Mbps (υποστηρίζουν εκκίνηση απο S4/S5 με πληκτρολόγιο/ποντίκι και ρύθμιση απο το BIOS)
6.(3) Θύρες Super-Speed USB τύπου Α 5Gbps
7.Κάλυμα υποδοχών κεραιών ασύρματης δικτύωσης (προαιρετικό)
8.Θύρα RJ45 δικτύου
9. Σειριακή θύρα (προαιρετικό)
10.Κλειδαριά ασφαλείας περιφερειακών
11.Θύρα καλωδίου παροχής ενέργειας
12.Υποδοχή κλειδαριάς Kensington
Ολοκληρωμένο
Intel ® Q470 Chipset
Επεξεργαστής
Intel ® 10th Generation Intel® Core™ i3-10100 Processor Comet Lake- Processor Base Frequency 3.60 GHz Max Turbo Frequency 4.30 GHz
Πυρήνες/Νήματα-Cache 4/8 - 6 MB SmartCache
Μνήμη RAM
8GB (1 x 8GB) DDR4 2666 MHz,MAX 64GB 2 DIMM Slots
Συνδεσιμότητα
Ασφάλεια Κωδικός πρόσβασης ενεργοποίησης (μέσω BIOS); Απενεργοποίηση θύρας SATA (μέσω BIOS); Κωδικός πρόσβασης για ρύθμιση (μέσω BIOS); Υποστήριξη λουκέτωνπεριβλήματος και συσκευών κλειδώματος με καλώδιο; Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση σειριακών θυρών (μέσω BIOS); HP Secure Erase; HP Sure Click; HP Sure Sense; HPDriveLock και Automatic DriveLock; Το ενσωματωμένο τσιπ ασφαλείας Trusted Platform Module TPM 2.0 αποστέλλεται με τα Windows 10 (πιστοποίηση Common CriteriaEAL4+); HP BIOsphere Gen6; HP Client Security Manager Gen6.
Ήχος
Ελεγκτής Ήχου Realtek® ALC3205
Ηχεία Εσωτερικό ηχείο 2 W
Μικρόφωνο Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Κάρτα Γραφικών
In CPU Intel® UHD Graphics 630 με κοινόχρηστη μνήμη γραφικών
Σκληρός Δίσκος
SSD 256 GB PCIe® NVMe™ SSD M.2
Ελεγκτής Δικτύου
Ethernet Σύνδεση δικτύου Intel®i219LM 10/100/1000 Integrated NIC
Μέγεθος & Βάρος
Βάρος Από 5,0 κιλά (χωρίς συσκευασία-παρελκόμενα, με την ελαφρύτερη σύνθεση)
Διαστάσεις 155 x 303 x 337 χιλ.
Τροφοδοτικό
Micro ATX 180W active PFC / 80 PLUS Gold 90/92/89% efficient at 20/50/100% load (230V)
Οπτικό
Air-Bay Δεν Περιλαμβάνεται.Πωλείται Ξεχωριστά
Πληκτρολόγιο - Συσκευή Κατάδειξης
Πληκτρολόγιο Λεπτό πληκτρολόγιο USB HP Business
Συσκευή Κατάδειξης Ποντίκι USB ΗΡ
Θύρες Επικοινωνίας
Εμπρός 1 σύνθετη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου; 2 SuperSpeed USB Type-A με ρυθμό σηματοδότησης 10Gbps; 2 USB Type-A με ρυθμό σηματοδότησης 480Mbps.
Πίσω 'Εξοδος ήχου, 1 υποδοχή τροφοδοσίας, 1 RJ-45, 1 HDMI 1.4, 3 SuperSpeed USB Type-A με ρυθμό σηματοδότησης 5Gbps; 1 DisplayPort™ 1.4; 2 USB Type-A μερυθμό σηματοδότησης 480Mbps.
Slots (1) PCI Express x16, (2) PCI Express x1, (2) M.2 (1 as M.2 2230 socket for WLAN/BT and 1 as M.2 2280 socket for storage).
Λειτουργικό
Δεν περιλαμβάνεται Free DOS
Εγγύηση
5 έτη DOA 7 ημερών

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Ετικέτες: HP, 400 G7, Business, Comet Lake